ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ

kokozis_104

Λουκάνικα Τζουμαγιάς

Χρησιμοποιώντας μόνο Ελληνικό φρέσκο χοιρινό κρέας και λαρδί, και αξιοποιώντας ότι μας προσφέρει η φύση (αλάτι ως συντηρητικό, αρωματικά φυτά και μπαχαρικά για άρωμα και γεύση) δημιουργήσαμε ένα διαχρονικό τοπικό προϊόν, απλό κι όμως με πλούσια γεύση για τους λάτρεις των παραδοσιακών συνταγών.

kokozis_078

Λουκάνικα Μοσχαρίσια με φρέσκο μαϊντανό
Μοσχαρίσιο κρέας με λίγο χοιρινό και φρέσκο μαϊντανό, δένουν αρμονικά δίνοντας μια ξεχωριστή γεύση και υγιεινό αποτέλεσμα.

kokozis_110

Λουκάνικα Πικάντικα
Αν προτιμάτε μια πιπεράτη γεύση δοκιμάστε τα λουκάνικα με μπούκοβο Ινδίας.

kokozis_098

Λουκάνικα Χωριάτικα
Τσιμένι σκόρδο και κόκκινο γλυκό πιπέρι ζυμωμένα με μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, μας δίνουν μια σύνθετη πληθωρική γεύση και μας επιστρέφουν σε παλιές συνταγές.

kokozis_101

Λουκάνικα Κοτόπουλο
Ελαφρύ, υγιεινό, γευστικό. Τρεις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τα λουκάνικα από κοτόπουλο και μας προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία χωρίς τύψεις.

kokozis_065

Λουκάνικα με πράσο
Χοντροκομμένος κιμάς χοιρινού, με φρέσκο πράσο και εκλεκτά μπαχαρικά απογειώνουν την γεύση και την απόλαυση και επαναφέρουν ξεχασμένες “μνήμες” στον ουρανίσκο μας.

kokozis_118

Λουκάνικα Ριγανάτα
Λουκάνικα θερμικής επεξεργασίας με αρωματική γνήσια ρίγανη από την Μαυρούδα Θεσσαλονίκης, ιδανικά για ένα γρήγορο γεύμα στην τοστιέρα, στο grill ή στα κάρβουνα.